Click Service|Kunders omdömen och recensioner Kunder | Click Service

Click Service

hero-bild

För oss är kunden allt

Våra Kunder

Tryck för att se recensioner

Grappa

Våra gäster tycker mycket om systemet och anser att det är både roligt och futuristiskt. Vi har blivit effektivare i vårt arbete och säljer mer dryck över lag. Dessutom har den dryck vi valt att promota tillsammans med knappen sålt 30% mer vilket gör att vi kan styra vår försäljning. Vi rekommenderar verkligen Click Service till andra!

Christofer Vongaribo, Ägare 

El Cielo

Våra gäster gillar knapparna och ger positiva kommentarer. Serveringen har underlättats av systemet som dessutom uppskattas av personalen. Funkar bra både när det är mycket och lite att göra på restaurangen.

Ali Azimi, Ägare 

Pitcher's Norrmalm

Att börja använda Click Service är bland det bästa jag gjort för restaurangen!

Vi har kunnat effektivisera vårt arbete och personalen hinner med mer än tidigare, något som bl.a. lett till att vår försäljning ökat markant. Systemet uppskattas av både gäster och personal. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Click Service starkt!

Fikre Haile, Driftchef Pitchers Norrmalm

Gröna Dalen

Vi har ökat vår försäljning med 7% och gästerna älskar systemet. Hela vårt arbete underlättas och vi missar ingenting. Rekommenderar systemet till alla.

Gabriel Altinisik, Ägare 

Pitcher's Uppsala

Vi märkte snabbt en ökad merförsäljning och anser att vi fått en högre servicegrad mot gästen som i sin tur genererat en högre gästnöjdhet. Vi är mycket nöjda med våra knappar och klockor från Click Service!

Andreas Hjortsberger, Ägare Pitchers Uppsala

O'learys

Click Service har verkligen hjälp oss att öka servicegraden mot våra gäster. Supporten har varit föredömlig, snabb och professionell. Jag kan verkligen rekommendera systemet till olika miljöer där snabb service förväntas!

Mikael Olsson, COO Local Market Group

Allé kök och bar

Det är en ära för oss att få använda oss av Click Service. Vår snittnota har ökat med ca 10% och Pierre har varit väldigt hjälpsam med att hitta en lösning som passar oss perfekt. Perfekt support och perfekt system!

Soner Yorulmaz, Ägare 

Luleå Hockey

Vi är väldigt nöjda med Click Service och rekomenderar dom varmt till andra. Tack vare deras system har vi fått en betydligt ökad servicegrad. Arbetsflödet har blivit effektivare och systemet uppskattas av både kunder och personal.

Peter Jidström, Marknad Luleå Hockey

Grekiska Grill & Bar

Recension kommer inom kort

Medley

Både personal och kunder är fantastiskt nöjda.

Att optimera bemanningen och ändå behålla högsta kvalité på servicen kan vara en utmaning. Med detta system behöver vi inte tumma på något av det.

Åsa Myhrberg, Driftchef

Orangeriet

Vi använder Click Service kökslösning som funkar klockrent och har gett oss ett effektivare arbetsflöde. Vi har alltid fått bra och snabb support och implementering när det behövs. Kan rekomendera dom till andra.

Johan Ringkrans, Driftchef

O'learys

Vi är väldigt nöjda och blivit positivt överraskade över hur mycket mer våra gäster vill beställa efter införandet av knappsystemet! Vi mäter ständigt vår gästnöjdhet och det har utvecklats positivt.

Gisela Basaez, Huvudhovmästare Olearys Tele2 Arena

Arnest

Jag är mycket nöjd, systemet har förenklat för vår personal som blivit effektivare. Gästerna älskar systemet och har påpekat att det är skönt att veta att service bara är ett knapptryck bort. Enkelheten att beställa har gjort att merförsäljning ökat! Vi använder även Click Service kökslösning vilket gjort att maten snabbare når ut till våra gäster. Allt funkar klockrent!

Andro Michahil, Delägare

Artipelag

Vi använder systemet i våra paviljonger och det funkar jättebra. Knapparna skapar en bredare tillgänglighet som uppskattas av våra gäster.

Emelie Sandvall, Källarmästare 

Krukan

Fantastiskt system. Vi har märkt en väldigt stor skillnad på försäljningen i portabla kassorna, överlag säljer vi ca 8% mer dryck än tidigare. Allting funkar jättebra och kunderna gillar det.

Ayhan Altunis, Ägare

Selmas Krog

Recension kommer inom kort

Grilliant

Recension kommer inom kort

Lord Aldente

Recension kommer strax

Bistro Bellman

Systemet fungerar jättebra! Varje sällskap köper mer per sittning. Försäljningen på dryckerna vi valt att skylta med på knappställen har ökat kraftigt.

 

Alkan Dincer

© Click Service AB

Trädgårdsgatan 16,
172 38 Sundbyberg,
Sverige
08-121 484 50
Info@clickservice.se
X

Kontakta Oss